Jong, Wim de - KANKER, WAT HEET?!

Schrijver:
Titel: KANKER, WAT HEET?!
ISBN: 9789058980083
Taal: Nederlands
Uitgever: Tijdstroom, Uitgeverij De
Bijzonderheden: KANKER: DIAGNOSE EN BEHANDELWIJZE
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Omschrijving:
De auteur, dr. W. de Jong, internist/oncoloog, heeft na zijn pensionering de tijd genomen om alle informatie bijeen te brengen die een kankerpatiënt (en zijn omgeving) behoeft. Hij kiest bovendien voor formuleringen die passen bij mensen die enerzijds een medische opleiding ontberen maar die anderzijds de behoefte hebben om alle relevante details van ('hun') kanker te kennen. Dit mooie en handzame boek telt niet minder dan 432 bladzijden, zo omvangrijk is de hoeveelheid over te dragen kennis nu eenmaal. Dat illustreert direct nog eens hoezeer het onmogelijk is voor een arts om alle relevante informatie zelf over te dragen aan zijn patiënt, hoe betrokken en welwillend hij als huisarts/behandelaar ook moge zijn. De tekst is altijd objectief en op elke pagina wel inzicht gevend. Het boek is met groot gezag geschreven maar tegelijk met bewonderenswaardig constante empathie. Altijd blijft de patiënt centraal staan, hoe technisch sommige beschrijvingen van diagnostiek, behandeling of prognostiek ook zijn. Het boek staat uit twee delen. In deel 1 worden de algemene zaken besproken, zoals de natuurlijke historie van kankerziekten. De diagnose en therapie met alle mogelijkheden, twijfels en complicaties komen hier ter tafel, tot en met de genezing of het einde. In deel 2 worden de belangrijkste kankerziekten besproken, in 15 clusters. Heel feitelijk, heel medisch. Maar heel begrijpelijk voor wie het echt wil weten.

Gegevens:
Titel: Kanker, wat heet?!
Auteur: dr. Wim de Jong
Uitgavejaar: 2001
ISBN: 9789058980083

Het boek is helemaal nieuw!!

Prijs: € 7,50 (excl. verzendkosten).
Verder lezen

Wijs en waarachtig!

particulier

Wijs en waarachtig! uit Rotterdam

Logo Wijs en waarachtig!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jong, Wim de - KANKER, WAT HEET?!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wijs en waarachtig!

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wijs en waarachtig!
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wijs en waarachtig! een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wijs en waarachtig! vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wijs en waarachtig! kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.