Leyden, J. van - Psychologische functieleer Theorie, techniek,

Schrijver:
Titel: Psychologische functieleer Theorie, techniek, toepassing
ISBN: 9789031313808
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum 1999 9031313807 9789031313808
Bijzonderheden: paperback 320pp. als nieuw
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Psychologische funktieleer is de naam voor de discipline die algemeen menselijke funkties bestudeert zoals leren, taal, denken waarnemen etc. Deze funkties worden in dit boek behandeld aan de hand van een aantal dagelijkse aktiviteiten. Behandeld worden achtereenvolgens lezen, verstaan, begrijpen, rekenen, beslissen, vergissen, herinneren, weten, spreken en bewegen. In het laatste hoofdstuk wordt ingegaan op de theorievorming in de funktieleer. Bedoeld voor psychologiestudenten, die al een introduktiecursus in de algemene psychologie gevolgd hebben. Dr. van Leyden is de naam van een collectief van 6 docenten/onderzoekers, die als zeer ter zake kundig gelden. Veel informatie wordt geboden in een vrij compacte vorm. Deze derde druk is geheel herzien, deels herschreven en aangepast aan nieuwe ontwikkelingen. Bovendien werd de literatuurlijst geactualiseerd.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leyden, J. van - Psychologische functieleer  Theorie, techniek, toepassing

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.