Schuijt, G.A.I. - Laat de klok maar luiden En andere korte s

Schrijver:
Titel: Laat de klok maar luiden En andere korte stukken over vrijheid van meningsuiting
ISBN: 9789054544487
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom Juridische Uitgevers / Lemma 2004 9789054544487
Bijzonderheden: ex-bibliotheekboek dus nu stevige hardcover 117pp, haast in nieuwstaat
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, maar dat betekent niet dat iedereen ongestraft maar van alles kan roepen of schrijven; ook hier zijn grenzen aan de vrijheid gesteld. De voormalig hoogleraar mediarecht Schuyt heeft een aantal, eerder in vaktijdschriften verschenen opinierende stukken gebundeld, waarin hij op zoek gaat naar de grenzen van de vrijheid van meningsuiting. In een ook voor niet-juridisch geschoolde lezers toegankelijke stijl passeren tal van recente (rechts)zaken in dezen de revue. Zo komen onder meer ter sprake de beledigende opvattingen van een christen-parlementarier aan het adres van homo's, verschillende vormen van mediaberichtgeving over leden van het Koninklijk Huis (de ziekte van prins Claus, foto's van Willem-Alexanders Wassenaarse woonstee), 'berichtgeving' van de 'roddelpers' over bekende Nederlanders, de soms te grote vrijheid die columnisten menen zich te kunnen permitteren, en fotojournalisten en de dood van prinses Diana. Waar andere, grotere belangen in de knel komen, zijn de grenzen van de vrijheid van meningsuiting bereikt.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schuijt, G.A.I. - Laat de klok maar luiden    En andere korte stukken over vrijheid van meningsuiting

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.