Ossebaard, Hans C. - Reis naar de roes 1e druk 1996 97890648160

Schrijver:
Titel: Reis naar de roes 1e druk 1996 9789064816048
ISBN: 9789064816048
Taal: Nederlands
Uitgever: Universiteit Utrecht,1996 1e druk 1996 9789064816048
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus nu stevige hardcover 141pp. in uitstekende staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek is uitgegeven ter gelegenheid van het 360-jarig bestaan van de Universiteit Utrecht. Medewerkers van het Centrum voor Verslavingsonderzoek schrijven over de reis naar de roes, de zoektocht van mensen naar middelen die het leven kunnen verlichten. Niet alleen produkten van hennepplanten komen ter sprake, maar ook feestpillen, digitale drugs en goklust. Besproken worden geschiedenis en actualiteit van het zoeken naar de roes, maar ook de regels eromheen en de vraag of er recht op bestaat. Het is een gemakkel3k leesbaar boekje; korte aanhalingen van personen die met een vorm van roes te maken hebben, verlevendigen de teksten. Ieder die zich bezighoudt met een vorm van roes en/of verslaving kan de inhoud van het boekje als achtergrondinformatie hanteren ter bepaling van een standpunt of een te voeren beleid. Tot slot een uitgebreide literatuuropgave.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ossebaard, Hans C. - Reis naar de roes 1e druk 1996 9789064816048

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.