Walter, Henry in samenwerking met Claudia Cornelsen - DE MANAGE

Schrijver:
Titel: DE MANAGEMENTVALKUIL OVER VERSLAAFD ZIJN AAN SUCCES over verslaafd zijn aan succes
ISBN: 9789067898324
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Education Benelux B.V. 1997 9789067898324
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover 213pp in uitstekende schone staat, geplastificeerd
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De huidige generatiekloof tussen de 'vijftigers' en de 'generatie X' vertoont veel overeenkomst met die in de jaren 60, aldus de auteur; meningsverschillen over het belang van gevoelens en feiten, privé-leven en werk, en het al dan niet gemotiveerd zijn/worden. Door de vlucht voor gevoelens gebruiken veel managers technocratische-rationele managementtechnieken. Met behulp van cases bij Duitse bedrijven wordt de effectiviteit van diverse managementtactieken en -technieken bekeken. Het vervangen van zinloos geworden statische structuren door chaosmanagement (flexibiliteit en relativeren) wordt bepleit om zodoende een lerende organisatie te krijgen. Dit vlot lezende studieboek is geschikt vanaf MBO-niveau en ligt in het verlengde van 'De motivatie mythe' van R.K. Sprenger (a.i. 96-05-220-1). Bevat een uitgebreide lijst verwijzingen naar Duitstalige literatuur. De auteur is AenO-psycholoog en werkzaam als adviseur.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Walter, Henry in samenwerking met Claudia Cornelsen - DE MANAGEMENTVALKUIL OVER VERSLAAFD ZIJN AAN SUCCES over verslaafd zijn aan succes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.