Martin Kruithof - hele goede morgen, 60 ontbijt- en brunch-idee

Schrijver:
Titel: hele goede morgen, 60 ontbijt- en brunch-ideeen
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheden: Hardcover, 30 x 23 cm, 128 p., Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058564672.
Prijs: € 24,95
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Restaurant De Lindenhof in Giethoorn staat niet alleen bekend om zijn exquise haute cuisine, ook het ontbijt is er fenomenaal. Martin Kruithof, de patron-cuisinier van deze tweesterrenzaak, liet zich voor dit boek inspireren door tien leuke thema?s om zijn heerlijkste ontbijt- en brunchgerechten te bereiden: een culinaire wereldreis met taco, couscous of escabeche ? een gezonde start met smoothies en crudites ? kindvriendelijke keuzes zoals brownies, blondies, rijstepap en wafels ? noedelsoep en bouillon om een kater te verjagen ? bladerdeeghapjes, grog of andere stevige kost voor een energievretende dag ? quiche en scones of champagne en kaviaar om je geliefde te verrassen met ontbijt op bed ? heerlijke sandwiches, gemakkelijk en snelklaar voor een last minute brunch - of net slow motion gerechten zoals souffle en zelfbereide ganzenlever voor een luie zondag- muffins of pate, de ideale take away voor een picknick of boottochtje ? of het 14-gangen verwenontbijt dat Martin Kruithof zelf aan zijn gasten serveert. Een snelle ontbijthap of een uitgebreide genietbrunch? in dit boek worden 60 haalbare creaties gepresenteerd, telkens een feest voor de smaakpapillen.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Martin Kruithof - hele goede morgen, 60 ontbijt- en brunch-ideeen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.