Moniek E. Bucquoye, Alain Denis - Enthoven Associates simplici

Schrijver:
Titel: Enthoven Associates simplicity complexity GESIGNEERD
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheden: Hardcover, 31 x 25 cm, 144 p., 150 illustraties, drietalig Engels/Frans/Duits, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058561336.
Prijs: € 55,00
Verzendkosten: € 6,99 (binnen België)
Meer info:
Dit bijzondere boek overbrugt ongeveer dertig jaar en toont aan hoe de rol van product design geevolueerd is doorheen het werk van Enthoven Associates, een internationaal opererend design consultancy uit Antwerpen, onder leiding van Alain Denis, Axel Enthoven en Jean-Pierre Geelen. De diensten van design consultants zijn grondig veranderd, net zoals design zelf: van de visie van een individuele ontwerper tot de gecombineerde deskundigheid van de leden van een team, van een eerder kunstzinnige blik op producten uit het dagelijkse leven tot een veel complexere toegevoegde waarde die kunst met technologie combineert of ethische waarden met marketingconcepten. Een en ander wordt toegelicht aan de hand van een historisch overzicht en een tiental in detail uitgewerkte cases als de Magiq bus, de tram van Brussel, het Genio bed, Living Tomorrow, de stoel Ethnicraft, producten voor Tupperware ?
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moniek E. Bucquoye, Alain Denis - Enthoven Associates  simplicity complexity  GESIGNEERD

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.