Max Borka - Danny Venlet. Interior Architect.

Schrijver:
Titel: Danny Venlet. Interior Architect.
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheden: Hardcover, 26 x 21 cm, 160 p., 300 illustraties, Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563026.
Prijs: € 49,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Danny Venlet (?°1958, Victoria, Australia) is een van ?s werelds beste en meest veelbelovende designers; toch is zijn werk een goed bewaard geheim in de designwereld. Dit is enerzijds te wijten aan het feit dat Venlet in twee verschillende werelden (Australie en Belgie) gewerkt en geleefd heeft, maar is anderzijds ook te verklaren door de essentie van zijn persoonlijkheid en werk ? bescheiden, geneigd tot understatements, en relaxed. Hoewel Venlet algemeen beschouwd wordt als de uitvinder van een ?afgerond?, eerder ?organisch? en ?menselijk? minimalisme, beperkt hij zich als designer en interieurarchitect niet tot een enkele stijl. Een allesomvattend overzicht van een twintigjarige loopbaan, die niet alleen een revolutie veroorzaakte in de wereld van kantoor-, buiten- en residentiele meubels (met bekroonde creaties zoals de ?Easy Rider? en de ?Viteo? douche), maar tevens ook een totaal nieuw concept van interieurarchitectuur introduceerde, waarin objecten en gebruikers niet langer gedomineerd worden door de ruimte, maar vice versa.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Max Borka - Danny Venlet. Interior Architect.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.