Soustelle, J. en Ferré, F - Colombie Pays de l'Eldorado

Schrijver:
Titel: Colombie Pays de l'Eldorado
Taal: Frans
Uitgever: La Bibliothèque des Arts, Paris
Bijzonderheden: 1976, 163 pagina's, gebonden
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek gaat over de oorspronkelijke inwoners van Colombia, hun cultuur, hun kunst , hun religie en de daarbij horende gouden voorwerpen. Dit is een boek afkomstig uit een bibliotheek en toont daarom de stempel daarvan. Vanwege de uitzonderlijke schoonheid kochten wij het aan, als enig boek in onze collectie, van een hogeschool. De stempel daarvan staat in het boek.
Verder lezen

Hart voor Lezen! uit Roggel

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hart voor Lezen!

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hart voor Lezen!
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hart voor Lezen! een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hart voor Lezen! vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hart voor Lezen! kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.