Andriessen, D. Tissen, R. - De verborgen waarde van kennis Ee

Schrijver:
Titel: De verborgen waarde van kennis Een methode voor de waardebepaling van kennis in ondernemingen
ISBN: 9789043004022
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Education Benelux B.V. 2001, 9789043004022
Bijzonderheden: ex-bibliotheekboek dus nu stevige hardcover 206pp. in uitstekende staat, geplastificeerd
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Introductie van de door de auteurs ontwikkelde Value Explorer Toolkit voor het managen en waarderen van de immateriele ondernemingsactiva zoals kennis, vaardigheden, bedrijfscultuur, technologie, management en relaties in samenhang met het bepalen, verduidelijken en uitbaten van de kerncompetenties. De behoefte aan geloofwaardige methoden voor de immateriele waardering van ondernemingen in aanvulling op de financiele verslaggeving wordt steeds groter en de voorliggende methode verdient zowel qua originaliteit en inhoud als door de met een voorbeeld geadstrueerde praktische bruikbaarheid zonder meer een plaats in de actuele managementliteratuur. De auteurs richten zich vooral tot het strategisch management van beursgenoteerde ondernemingen, maar ook daarbuiten kan het boek in een impliciete of expliciete informatiebehoefte voorzien. Met de nodige literatuurverwijzingen in de vorm van voetnoten.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Andriessen, D.  Tissen, R. - De verborgen waarde van kennis  Een methode voor de waardebepaling van kennis in ondernemingen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.