Man, A-.P. de - Concurreren door organiseren Organisatorische

Schrijver:
Titel: Concurreren door organiseren Organisatorische innovatie als bron van concurrentievoordeel
ISBN: 9789055941735
Taal: Nederlands
Uitgever: Scriptum 2000 9789055941735
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover 193pp. in goede staat
Prijs: € 8,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Door de geschiedenis heen hebben ondernemingen steeds nieuwe organisatievormen ontwikkeld om hun strategie te verwezenlijken. Vanaf de VOC tot en met de modernste flexibele netwerken, hebben ondernemers en managers hun organisatietalent aangewend om een concurrentievoordeel te bereiken. Een slimme organisatievorm levert immers een voorsprong op in de concurrentiestrijd.
In dit boek wordt beschreven hoe nieuwe organisatievormen ontwikkeld kunnen worden. Daarbij wordt aandacht geschonken aan de impact van veranderingen in de bedrijfsomgeving en aan de manier waarop bedrijven een competentie in organiseren kunnen opbouwen. Talrijke voorbeelden uit het Nederlandse en het internationale bedrijfsleven illustreren het betoog.
Dit boek is bovendien een van de eerste managementboeken die niet alleen de interne organisatie behandelt, maar ook laat zien dat allianties, netwerken en ketenvorming een logisch verlengstuk zijn van de interne organisatie. De opbouw van een competentie in het organiseren van dit soort samenwerkingsverbanden, is een van de uitdagingen voor bedrijven in de nieuwe economie. Organiseren blijft in elke economie (oud of nieuw) immers een kerntaak van de manager en ondernemer. Het boek won in 2001 de OOA prijs voor het beste boek van het jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Man, A-.P. de - Concurreren door organiseren   Organisatorische innovatie als bron van concurrentievoordeel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.