Golds, Mark - Badminton

Schrijver:
Titel: Badminton
ISBN: 9781861264336
Taal: Engels
Uitgever: The Crowood Press 1e druk 2002 9781861264336
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover geplastificeerd 96 pp. in zeer goede staat
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Badminton is een (Olympische) sport die door velen beoefend wordt en waarin de laatste jaren de internationale resultaten hoger zijn dan ooit. Zo wonnen Mia Audina, Brenda Beenhakker en Judith Meulendijks onlangs brons als landenteam in de Uber Cup in China. Toch is er weinig literatuur over deze sport voorhanden. De laatste Nederlandse uitgave verscheen in 1992. Dit, Engelstalige, boekje biedt beginners en aardig gevorderden de mogelijkheid om hun kennis over badminton uit te breiden. Er wordt aandacht besteed aan: Badminton Basics, The Service, Forehand Shots, Backhand Shots, Match Play, Advanced Shots and Routines, Footwork and Movement, Nutrition en Training. Ieder hoofdstuk is voorzien van verduidelijkende zwartwitfoto's en waar nodig van dito tekeningen. De uitleg is helder, waarbij linkshandigen een en ander wel naar hun manier van spelen moeten vertalen. Bevat nog een minder voor Nederlanders nuttig hoofdstuk over hoe je de top kunt bereiken, de spelregels en een beknopte index. Diepgaander dan “Badminton' van Pat Davis* (1992).
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Golds, Mark - Badminton

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.