Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Chopra - Een spiritueel avontuur; Mensen van het Licht

Schrijver:
Titel: Een spiritueel avontuur; Mensen van het Licht
ISBN: 9789022536834
Taal: Nederlands
Uitgever: De Boekerij , 2003
Bijzonderheden: Zeer nette paperback met flappen, 21,5x14 cm. ,288 pag., ISBN 9789022536834
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Mensen van het licht is het eerste deel van een nieuwe reeks romans van Deepak Chopra. In deze serie zal hij op zijn unieke wijze mystiek en realiteit combineren tot spannende spirituele avonturen. Zij zullen, evenals de New York Times-bestseller De wereld van Merlijn, een groot publiek aanspreken, dat open staat voor wijsgerige inzichten en verhelderende avonturen.

Michael Aulden, een Amerikaanse chirurg in het door oorlog verscheurde Midden-Oosten, denkt dat hij alle ellende in de wereld inmiddels voorbij heeft zien komen. Maar niets had hem kunnen voorbereiden op het kwaad dat hem nu te wachten staat.

In een grot in Irak bereidt een jonge man zich voor om een terreur van epische proporties te verspreiden. De man, de Profeet genaamd, heeft maar één doel: het aardse evenwicht van goed en kwaad voorgoed te verstoren.

Onder druk van de gebeurtenissen om hem heen, die soms zo bizar zijn dat hij ze nauwelijks kan bevatten, dringt tot Michael het besef door dat hij een van de zesendertig rechtvaardige zielen van de wereld is. Alleen deze strijders tezamen kunnen voorkomen dat de Profeet de wereld in een allesomvattende apocalyps zal storten...

Mensen van het licht is een epische allegorie over de worsteling van de mens in zijn zoektocht naar het licht in zichzelf.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chopra - Een spiritueel avontuur;  Mensen van het Licht