Bohemen, J. van Boonstra, M. - Hoe bevalt Nederland ?

Schrijver:
Titel: Hoe bevalt Nederland ?
ISBN: 9789058601292
Taal: Nederlands
Uitgever: Strengholt s Boeken 2002 9789058601292
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover 91pp. in zeer goede staat
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is geschreven naar aanleiding van een grootscheepse enquete die in 2001 is gehouden onder 900 vrouwen. De auteurs zijn journalistes en hebben zelf een jong gezin. De uitslagen worden vergeleken met een soortgelijke enquette die gehouden werd in 1983. Over de meest uieenlopende onderwerpen met betrekking tot zwangerschap en bevalling zijn vragen gesteld. Er wordt, per hoofdstuk een onderwerp, uiteengezet welke veranderingen en ontwikkelingen hebben plaatsgevonden door de jaren heen. In aparte kaders worden nadere informatie over interessante onderwerpen en vergelijkingsschema's gegeven. Er zijn ook diverse ervaringsverhalen en informatie van deskundigen zoal, een verloskundige, een gynaecoloog, een fysiotherapeut en een kraamhulp. Als bron van interessante informatie dit boek een aanrader voor iedere zwangere of geinteresseerde. Er zijn geen illustraties. Achterin bevindt zich een lijst met nuttige adressen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bohemen, J. van  Boonstra, M. - Hoe bevalt Nederland ?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.