Bronson, M. - Amnesty International Organisaties die de were

Schrijver:
Titel: Amnesty International Organisaties die de wereld helpen
ISBN: 9789056660017
Taal: Nederlands
Uitgever: Dahlgaard Media c/o KD-consults A/S 1995 9789056660017
Bijzonderheden: ex bibliotheek, hardcover 64pp. in goede staat
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Amnesty International is de grootste organisatie ter wereld die strijdt voor de Rechten van de Mens en door vrijwilligers wordt gedreven. Amnesty is uitgegroeid van een kleine groep medewerkers in Londen tot een wereldwijd netwerk. Meer dan een miljoen mensen schrijven serieuze brieven, lobbyen in de politiek en nemen uit naam van Amnesty deel aan protesacties. Amnesty International is trots op haar onpartijdigheid en welke regeringsideologie dan ook. De Amnesty-kaars staat voor een straaltje hoop op een betere toekomst in een wereld vol wreedheid en ontrecht.
Recensie(s)
Deeltje uit een nieuwe serie waarin op heldere maar aangrijpende wijze de geschiedenis van Amnesty International van 1960 tot nu wordt geschetst. Alle aspecten komen aan de orde. Het taalgebruik is volwassen, het verhaal boeiend. In de kantlijn worden aan de hand van vaak schokkende foto's praktijkvoorbeelden aangehaald van zaken waar de organisatie zich mee bezig heeft gehouden. Het verzorgde boekje zal het best tot z'n recht komen in het voortgezet onderwijs maar is ook interessant voor volwassenen. Bevat een verklarende woordenlijst, een register en een overzicht van voor Amnesty International belangrijke data
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bronson, M. - Amnesty International    Organisaties die de wereld helpen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.