Bos, A. de - Externe verslaggeving Jaarrekeningbeleid in beweg

Schrijver:
Titel: Externe verslaggeving Jaarrekeningbeleid in beweging
ISBN: 9789026725326
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer b.v., Uitgeverij 1997 9789026725326
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover 81pp. aantekeningen in potlood
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In het algemeen behoren tot de serie 'Controlling' beknopte, voorlichtingende boekjes op bedrijfseconomisch gebied, met name trends en ontwikkelingen zoals die zich in het controllersvak/beroep voordoen. Ook dit boekje, door twee accountants geschreven, is weer duidelijk en informatief en geeft in kort bestek toch een duidelijk overzicht van de belangrijkste aspecten van jaarverslaggeving. Na een inleiding volgen vijf hoofdstukken over externe verslaggeving, de erbij betrokken partijen, wet- en regelgeving, alsmede enkele capita selecta en een hoofdstuk over de controller en het jaarrekeningenbeleid. Enkele checklisten en tabellen alsmede voorbeelden verduidelijken het behandelde. Uitvoerige beschouwingen over goodwill, stelselwijziging, taxaties en schattingen, consolidatie, winsttoerekening, kortom inzake alles wat van belang is om bij het opstellen en beoordelen van jaarrekeningen te weten. Voor vakgenoten leest het heerlijk weg; niet-insiders zullen het niet te snel moeten consumeren. Hoewel de boekjes uit deze serie van verschillend gehalte zijn, moet dit deel als zeer goed geconcipieerd worden beschouwd.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bos, A. de - Externe verslaggeving  Jaarrekeningbeleid in beweging

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.