Springer, Anthony M. - Design in lucht- en ruimtevaart

Schrijver:
Titel: Design in lucht- en ruimtevaart
Taal: Nederlands
Uitgever: Fontaine Uitgevers, Abcoude
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2003, 191 blz. Met foto's, tekeningen en een index.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek behandelt het ontwerp in de Amerikaanse lucht- en ruimtevaart van het prille begin tot en met een voorspelling over de toekomst van het vliegen. Het is een uitgebreide beschrijving van de geschiedenis van de luchtvaart vanuit het perspectief van de ontwerper. De nadruk ligt op het esthetisch ontwerp van luchtvaartuigen en de wijze waarop dit tot stand komt. Het boek geeft de lezer een indruk van het ontwerpproces en de talloze overwegingen die hierbij gemaakt worden. De hoofdstukken in het boek zijn geschreven door verschillende auteurs. De schrijvers hebben zich stuk voor stuk bewezen in de ontwikkeling van de Amerikaanse lucht- en ruimtevaart. De tekst is informatief en prettig leesbaar. De uitvoering is mooi, voorzien van een goede lay-out met veel foto's en illustraties in kleur en zwart-wit. Doelgroep : ontwerpers, technici en liefhebbers.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Springer, Anthony M. - Design in lucht- en ruimtevaart

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.