Sasson , Gahl . & Steven Weinstein . [ isbn 9789025957803 ] 4614

Schrijver:
Titel: Een Wens kan je Leven Veranderen . ( Kabbala maakt dromen waar . ) Een frisse benadering van oude joods-mystieke wijsheden. Het boek combineert mythologie, kennis en praktische oefening tot een programma van tien weken. Werk je dat af, en durf je -
ISBN: 9789025957803
Taal: Nederlands
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheden: paperback in zeer nette staat - 4614 - 1e dr 2007 - 378 p - 633 gr
Prijs: € 55,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- erin te geloven, dan brengt het je materieel en spiritueel geluk.

Het boek wijst de weg naar een materieel succesvol leven, dat gedragen wordt door spirituele wijsheid en rust. Een belangrijke rol speelt de kabbalistische levensboom – de basis van al wat leeft. De energie van die boom kunnen wij mensen aftappen om al onze dromen waar te maken, of het nu gaat om aardse zaken, persoonlijke groei en geluk, of een persoonlijke boodschap van God die ons leven verandert.

Geert Kimpen, auteur van De Kabbalist, schreef over dit boek:
‘… één van de weinige vlot leesbare boeken over dit onderwerp.Van dit boek kan ik persoonlijk getuigen dat het werkt. Mijn wens was dat mijn roman internationaal zou verschijnen… wel, ik kan u vertellen dat het nu al zeker is dat mijn boek ook in Finland, Denemarken, Zweden en Noorwegen zal verschijnen … het boek was onmiskenbaar een grote hulp in dit traject.’

De beide auteurs geven met dit boek hun lezers inzicht in de mystieke joodse stroming van de Kabbala. Daarbij speelt de levensboom, die als het ware een brug vormt tussen hemel en aarde, een belangrijke rol. In dit boek wordt de lezer opgeroepen zich bij deze beweging aan te sluiten en op de daarbij gestelde vragen en opdrachten te reageren. Ook bevat het een uitvoerige serie opdrachten die vooral op bomen betrekking heeft. De Nederlandse auteur Geert Kimpen, bekend van onder meer zijn roman 'De kabbalist', schreef een voorwoord en voegde bovendien zijn eigen ervaringen en die van andere Nederlanders toe. Het boek besluit met een verwijzing naar enkele websites en een lijst van Nederlandse en Engelse literatuur. In de huidige tijd met zoveel aandacht voor mystiek zal dit boek zeker lezers vinden. De vraag blijft overigens wel of deze zelfverzekerde doelgerichtheid wel behoort tot de voorzichtige joodse mystiek.Een frisse benadering van oude joods-mystieke wijsheden. Het boek combineert mythologie, kennis en praktische oefening tot een programma van tien weken. Werk je dat af, en durf je erin te geloven, dan brengt het je materieel en spiritueel geluk.

Het boek wijst de weg naar een materieel succesvol leven, dat gedragen wordt door spirituele wijsheid en rust. Een belangrijke rol speelt de kabbalistische levensboom ? de basis van al wat leeft. De energie van die boom kunnen wij mensen aftappen om al onze dromen waar te maken, of het nu gaat om aardse zaken, persoonlijke groei en geluk, of een persoonlijke boodschap van God die ons leven verandert.

Geert Kimpen, auteur van De Kabbalist, schreef over dit boek:
'? één van de weinige vlot leesbare boeken over dit onderwerp.Van dit boek kan ik persoonlijk getuigen dat het werkt. Mijn wens was dat mijn roman internationaal zou verschijnen? wel, ik kan u vertellen dat het nu al zeker is dat mijn boek ook in Finland, Denemarken, Zweden en Noorwegen zal verschijnen ? het boek was onmiskenbaar een grote hulp in dit traject.'

Gahl Sasson is docent aan de University of Judaism te Los Angeles en geeft in de VS workshops en lezingen over de levensboom. Hij schrijft voor Olam, het grootste kabbala-magazine ter wereld. Steve Weinstein is scenarioschrijver en journalist. Hij gaf les in schrijven aan de Universiteit van Zuid-Californië.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sasson , Gahl .  & Steven Weinstein . [ isbn 9789025957803 ] 4614 - Een Wens kan je Leven Veranderen . ( Kabbala maakt dromen waar . ) Een frisse benadering van oude joods-mystieke wijsheden. Het boek combineert mythologie, kennis en praktische oefening tot een programma van tien weken. Werk je dat af, en durf je - Sasson , Gahl .  & Steven Weinstein . [ isbn 9789025957803 ] 4614 - Een Wens kan je Leven Veranderen . ( Kabbala maakt dromen waar . ) Een frisse benadering van oude joods-mystieke wijsheden. Het boek combineert mythologie, kennis en praktische oefening tot een programma van tien weken. Werk je dat af, en durf je -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.