Strahlheim, C. - Die Wundermappe oder Sämmtliche Kunst- und Nat

Schrijver:
Titel: Die Wundermappe oder Sämmtliche Kunst- und Natur-Wunder des ganzen Erdballs, deel VIII: Die Niederlande. Frankfurt am Main: Comptoir für Literatur und Kunst, 1836.
Uitgever:
Bijzonderheden: Geb., 6 152 p., ill. Lit: Van der Meulen, p. 38; Ernst Andres, Bibliographie illustrierter Stahlstichwerke (2002) I p.109-199. R1051.
Prijs: € 321,55
Verzendkosten: € 6,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Beschrijving van een aantal steden en dorpen in de Noordelijke en Zuidelijke Nederlanden, voorzien van 25 staalgravures (ongesigneerd). Van Noord-Nederland worden de volgende plaatsen beschreven: Maastricht, Amsterdam, ‘s-Graveland, Broek, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. De tien Noord-Nederlandse gravures zijn: de grotten in de St.-Pietersberg, Amsterdam vanaf het Y, het interieur van de Beurs te Amsterdam, de achterzijde van het Paleis op de Dam, de Lutherse Kerk aan het Singel te Amsterdam, Trompenburg bij ‘s-Graveland, gezicht op Broek in Waterland, stadspoort aan het water te Rotterdam, gezicht op Utrecht vanuit Zuilen, gezicht op Den Haag met schip en molen op de voorgrond.
Verder lezen

Arine van der Steur

zakelijk

Arine van der Steur uit Den Haag

Logo Arine van der Steur

Verzending doorgaans al de volgende dag, Niet goed? Geld terug. Zie ook onze webshop www.arinevandersteur.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Strahlheim, C. - Die Wundermappe oder Sämmtliche Kunst- und Natur-Wunder des ganzen Erdballs, deel VIII: Die Niederlande. Frankfurt am Main: Comptoir für Literatur und Kunst, 1836.