[Quarles van Ufford, L.J.] - Beknopte beschrijving der stad Haa

Schrijver:
Titel: Beknopte beschrijving der stad Haarlem, kunnende dienen tot eenen gids bij de beschouwing der merkwaardigheden, welke deze stad en derzelver omstreken opleveren, Haarlem: Vincent Loosjes, 1828.
Uitgever:
Bijzonderheden: Orig. karton, (8) 106 p. Lit: Ekama, ‘Catalogus van boeken ... over de geschiedenis van Haarlem’, Haarlem 1874, nr 890; A.G. van der Steur, Tijdgenoten over Haarlem XII L.J. Quarles van Ufford, in ‘Jaarboek Haerlem 1983’ p. 8-17
Prijs: € 136,25
Verzendkosten: € 6,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteur, jhr Louis Jacques Quarles van Ufford (1796 - 1872), was in Haarlem lid van de raad en later ook wethouder en was werkzaam in de zoutindustrie te Haarlem. Behalve de bekende toeristische bijzonderheden beschrijft hij uitgebreid de handel en nijverheid van Haarlem, althans het weinige dat daar in de sombere jaren ‘20 van de 19e eeuw van over was. Verder heeft hij veel aandacht voor de schilderkunst van zijn geboortestad.
Verder lezen

Arine van der Steur

zakelijk

Arine van der Steur uit Den Haag

Logo Arine van der Steur

Verzending doorgaans al de volgende dag, Niet goed? Geld terug. Zie ook onze webshop www.arinevandersteur.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[Quarles van Ufford, L.J.] - Beknopte beschrijving der stad Haarlem, kunnende dienen tot eenen gids bij de beschouwing der merkwaardigheden, welke deze stad en derzelver omstreken opleveren, Haarlem: Vincent Loosjes, 1828.