Plemper, Pieter - [Dutch history, 1714] Beschrijving van de hee

Schrijver:
Titel: [Dutch history, 1714] Beschrijving van de heerlijkheid en het dorp Alphen aan den Rijn (...) schets van het Heemraadschap van Rijnland, Leiden: H. van Damme, 1714, (22)+261+(11) pp. Illustrated, complete.
Uitgever:
Bijzonderheden: Full parchment binding with name in handwriting on the spine. Some minor damages on the parchment. With library stamp "Bibliotheek Aloysius-college 's-Gravenhage" on the flyleaf and title page. Full title: [Dutch history, 1714] Beschrijving van de...
Prijs: € 430,55
Verzendkosten: € 6,00 (binnen Nederland)
Meer info:
[nl] Pieter Plemper (1655 - 1714) was koopman, eerst te Leiden, daarna te Alphen aan de Rijn. De geschiedenis van Alphen vormt de hoofdzaak van de tekst, maar ook de omliggende dorpen komen aan de orde. Het boekje bevat een zevental fraaie gravures door en naar F. Bleyswijk: Rijngezicht te Alphen, het huis Beerendrecht, het huis Langeroode, het huis Poelgeest, de nieuwe kerk, het Hof, en de oude kerk. In 1728 zou nog een titeluitgave verschijnen, met dezelfde platen.
Verder lezen

Arine van der Steur

zakelijk

Arine van der Steur uit Den Haag

Logo Arine van der Steur

Verzending doorgaans al de volgende dag, Niet goed? Geld terug. Zie ook onze webshop www.arinevandersteur.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Plemper, Pieter - [Dutch history, 1714] Beschrijving van de heerlijkheid en het dorp Alphen aan den Rijn (...) schets van het Heemraadschap van Rijnland, Leiden: H. van Damme, 1714, (22)+261+(11) pp. Illustrated, complete.