Hooff, Nicolaas Willem op den (vert.); Jean Bernard Le Blanc -

Schrijver:
Titel: Aben-Zaïd, keizer der mogollen, treurspel. Vertaald uit het Frans. Amsterdam, Izaak Duim, 1738.
Uitgever:
Bijzonderheden: 8º: * 4 A-D 8 (-D8, blanco), gepag.: [8] 61 pp. Met het vignet van de Amsterdamse schouwburg op de titelpagina door Simon Fokke, 1738. Papieren omslag. Lit.: F. & vd B. p.364 Van Aken II, p. 304; CBMNL 26; De Haas 2
Prijs: € 32,70
Verzendkosten: € 6,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Op den Hooff (ca. 1720 - 1765) werkte als heelmeester in Amsterdam. Meer dan twintig toneelstukken heeft hij de Amsterdamse schouwburg geleverd, zowel treur- als blijspelen, meestal onder eigen naam, soms onder de zinspreuk Par goût et par zèle. 'Aben-Zaïd' is de eerste Treurstoffe die hij in Nederlandse verzen heeft overgezet. Het jaar ervoor had hij gedebuteerd met het blijspel 'De juffrouw naar de mode'.
Verder lezen

Arine van der Steur

Arine van der Steur uit Den Haag

Logo Arine van der Steur

Verzending doorgaans al de volgende dag, Niet goed? Geld terug. Zie ook onze webshop www.arinevandersteur.nl

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Arine van der Steur

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Arine van der Steur
  • Na uw bestelling ontvangen u en Arine van der Steur een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Arine van der Steur vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Arine van der Steur kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.