Gust van Brussel - Het onbereikbare licht

Schrijver:
Titel: Het onbereikbare licht
ISBN: 9789491472688
Taal: Nederlands
Uitgever: Booklight
Bijzonderheden: Poëzie. Ter gelegenheid van Gust van Brussel 90 jaar op zoek naar het innerlijk avontuur. Voor NL en Belgie geen verzendkosten
Prijs: € 14,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Keuze uit de bundels De gouden vogel(2010), Als de paradijsvogel(2012 en ongepubliceerde gedichten van 2013 en 2014. Keuze Fred Bloemink en de samenstellers Paul van Leeuwenkamp en Meurs A.M. Prachtig palet van een groot dichter en schrijver. Samen met de grote roman De Cyclamenman (ook Booklight)30 euro. Samen met vroeger boek, meestal van De Graal, 19,95. Geen verzendkosten voor NL. Voor België met maximale wachttijd van 2 weken. Prompte verzending vanuit NL naar B bijdrage 2 euro.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gust van Brussel - Het onbereikbare licht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wonderland

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wonderland
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wonderland een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wonderland vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wonderland kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.