Kimpen, Sonja - De 10 principes / voor een leven lang slank zon

Schrijver:
Titel: De 10 principes / voor een leven lang slank zonder dieet
ISBN: 9789002240225
Taal: Nederlands
Uitgever: Standaard Uitgeverij
Bijzonderheden: 2011, 253 pp *boek ziet er nog netjes uit*
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een dieet voelt altijd aan als een gevecht tegen je lichaam. Je worstelt met gedachten als 'ik móét volhouden, doorzetten, sterk zijn' en vooral: 'ik moet nee zeggen tegen alles wat ik lekker vind'. Als je dé 10 principes toepast, ben je niet continu aan het vechten, maar werk je samen met je lichaam. Je gáát ervoor: vitaal, gezond en slank blijven voor de rest van je leven! Elk lichaam wil van nature gezond zijn. Daarom werken dé 10 principes altijd: omdat ze gebaseerd zijn op de natuurwetten. Het wonder dat je ervaart als je dé 10 principes onder de knie hebt, is een soort openbaring, een 'aha-gevoel'. Zit je lekker in je vel, dan beweeg je met meer gemak, denk je positief over jezelf en heb je meer zelfrespect. Niets staat je in de weg om je dromen waar te maken. Pas dé 10 principes 8 weken toe. Al snel merk je hoe je stap voor stap vet afbreekt en gezondheid opbouwt.
Verder lezen

snuffelboekenhoek

particulier

snuffelboekenhoek uit Rozenburg

Logo snuffelboekenhoek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij snuffelboekenhoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met snuffelboekenhoek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en snuffelboekenhoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van snuffelboekenhoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • snuffelboekenhoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.