Coole, Max de - Ik weet wat jij niet ziet Een foto-tekstboek o

Schrijver:
Titel: Ik weet wat jij niet ziet Een foto-tekstboek over ouder worden, beeldvorming en sociale vernieuwing
ISBN: 9789025500658
Taal: Nederlands
Uitgever: Dekker & Van De Vegt, 1991
Bijzonderheden: paperback 80pp. in goede staat, bijz. en persoonlijke foto's in zw/wit
Prijs: € 8,40
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Uitgangspunt voor dit boek is de bezinning op de sociale vernieuwing, waartoe ouderen worden opgeroepen. Ouderen gaan weer meetellen, nemen weer initiatief, wachten niet tot over hen wordt beslist, maar nemen zelf maatregelen. Daartoe behoeven zij een netwerk voor persoonlijke relaties. Dit onderwerp werd uitgewerkt in de lezing van de socioloog prof. Kees Knipscheer, te Nijmegen gehouden bij het 25-jarig bestaan van de Stichting Welzijnswerk ouderen Nijmegen, en is voor dit boek bewerkt. Er wordt uitgegaan van zeven basisbegrippen: lichaam, geest, wonen, zorg, solo, samen, gesprek. In de inleidende tekst wordt de stof in heldere taal uiteengezet. Daarna worden de zeven motieven ieder apart in korte tekst nogmaals behandeld, ondersteund door duidelijke en zeer op de tekst betrokken zwart-wit foto's. Deze tekst is minder gemakkelijk te verstaan. De taal is gekunsteld, mooi gemaakt en daardoor niet helder in tegenstelling tot de foto's die, evenals de foto op de opslag van het boek, zeer suggestief werken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Coole, Max de - Ik weet wat jij niet ziet  Een foto-tekstboek over ouder worden, beeldvorming en sociale vernieuwing

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.