Deems Richard S. - Selectief selecteren Gedragsgericht inervi

Schrijver:
Titel: Selectief selecteren Gedragsgericht inerviewen TFC doe-boek
ISBN: 9789076050386
Taal: Nederlands
Uitgever: TFC Trainingsmedia 1999 9789076050386
Bijzonderheden: paperback 117pp. als nieuw
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het doe-boek 'Selectief selecteren' leert iedereen die betrokken is bij werving en selectie om betere wervingsbeslissingen te nemen. De sleutel hiertoe is de techniek gedragsgericht interviewen, die uitgaat van de veronderstelling dat vroeger vertoond gedrag de beste voorspeller is van toekomstige prestaties. U krijgt een praktische en systematische werkwijze aangereikt voor het voorbereiden en voeren van selectiegesprekken en het selecteren van de juiste persoon voor de functie. Door middel van vragenlijsten, opdrachten en het invullen van instrumenten, oefent u het ontwikkelen van de juiste vragen en het omgaan met lastige situaties. Dit boek is niet alleen een leerboek. Door het invullen van de zelfbeoordelingen en het beantwoorden van vragen wordt de lezer op een actieve en stimulerende manier bij de leerstof betrokken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Deems  Richard S. - Selectief selecteren  Gedragsgericht inerviewen   TFC doe-boek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.