Crone, Werry / Bril, Martin - Bomen in het voorbijgaan.

Schrijver:
Titel: Bomen in het voorbijgaan.
ISBN: 9789076915395
Taal: Nederlands
Uitgever: Hannaboek
Bijzonderheden: 2010, gebonden, groot formaat, 160 blz. zeer goed
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Martin Bril was niet zomaar een Volvo-rijder. Hij was de gedroomde ambassadeur van het Zweedse automerk. Voor zijn columns in de Volkskrant was hij altijd onderweg in zijn Volvo. Iedereen die hem kende, kende ook de zachtgele 850 T-5 R estate en later de nieuwe V70 T6 waarmee hij Nederland doorkruiste. Het liefst naar de vreemdste uithoeken.
Toen Martin vernam dat Volvo op zoek was naar een mooi afscheid van een tijdperk waarin het merk diverse maatschappelijke activiteiten op het gebied van bomen zocht, was het idee voor een boek snel geboren.
Bril ging in zijn Volvo op zoek naar de meest bijzondere bomen van Nederland. Mooie bomen, gekke bomen, bomen op een vreemde plaats. Maar vooral bomen met een verhaal. Dat verhaal dat noteerde hij op onnavolgbare wijze. Of hij bedacht het ter plaatse.
Fotograaf Werry Crone maakte de foto’s bij die verhalen. Wat zag Martin Bril werkelijk? Het resultaat is niet alleen een beeld van Nederlandse bomen. Het is de boeiende neerslag van een gedeelde passie. En het Nederland van Martin Bril zoals het nimmer meer beschreven zal worden.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België en Duitsland zullen de verzendkosten meestal 7.95 euro bedragen.
Verzending vindt plaats met postnl voor brievenbuspost. Bij pakketpost wordt soms voor DHL gekozen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-

Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Crone, Werry / Bril, Martin - Bomen in het voorbijgaan.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.