DuBois, P. - MySQL

Schrijver:
Titel: MySQL
ISBN: 9789039515570
Taal: Nederlands
Uitgever: Academic Service Informatica 2001 9789039515570
Bijzonderheden: paperback 644pp. in goede staat
Prijs: € 19,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
MySQL is een betrekkelijke nieuwkomer binnen de mogelijke aanbieders van (gedeeltelijk) kostenloze database management systemen. MySQL startte in Zweden in '79 met de ontwikkeling en wordt sinds 1996 wereldwijd via internet aangeboden. Het systeem werkt het liefst onder UNIX- of UNIX-varianten, maar is ook bruikbaar bij WINDOWS en OS\2. Voor de Windowsversie van de MySQL-server is een licentie nodig; voor de client-programma's niet. In dit boek wordt beschrijvenderwijs geleerd MySQL te gebruiken op een doelgerichte of effectieve manier. Het begrip achter acties en handelingen staat centraal. Daartoe worden instructies en handelingen uitgelegd aan de hand van hun werking, eigenschappen en hun syntaxis. De kern van het boek is het leren schrijven van de eigen programmatuur van de MySQL-database. Ruim eenderde deel van het boek bestaat daarom ook uit appendices.
Een paar maanden geleden heb ik dit boek gekocht en heb er nu nog steeds GEEN spijt van. Alhoewel het steeds verder gedateerd raakt want dat heb je met boeken. Komt het grootste stuk nog steeds overeen. MySQL blijft MySQL. Het geeft een duidelijke uitleg over hoe en wat in MySQL en wat vooral niet. Door wat voorbeelden wordt ook erg veel duidelijk en zo is bij mij bijvoorbeeld het nut van joins nu echt duidelijk. Een echt helder en goed boek voor iedereen die met MySQL bezig is van beginner tot prof :)
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

DuBois, P. - MySQL

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.