Falck, Wolfgang - Wolfgang Falck- The Happy Falcon, an autobiog

Schrijver:
Titel: Wolfgang Falck- The Happy Falcon, an autobiography by the father of the Night Fighters
Taal: Engels
Uitgever: Eagle Editions Ltd. 2002
Bijzonderheden: nwe.hardcover met DC, A4 formaat, 200 pgs, vele foto's , enkele FC platen, incl. inlay met foto en handtekening auteur! Verz.kn. v.a. E 6 (NL/ Track&Trace)
Prijs: € 69,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Zeer lezenswaardige en dus aanbevolen autobiografie van Wolfgang Falck, één van de meest vooraanstaande Luftwaffe militairen betrokken bij de opbouw van de Duitse Nachtelijke Lucht-verdediging ('Nachtjagd') aangestuurd door radarsystemen.
- Falck was tot 1 juni '43 kommodore 1e Duitse Nachtjagd Geschwader NJG 1, gelegerd op Schaarsbergen/Deelen. Daarna werd hij 1A 'Flieg' in de Staf van Gen.Oberst Stumpff in Berlijn en vielen alle Duitse dag- en nachtjagers onder zijn bevel.
- deze Engelstalige Amerikaanse versie is inhoudelijk identiek aan oorspr. Duitse uitgave 'Falkenjahre' (uitg. K.Braatz / Euro 49,95), maar heeft iets groter (A4) formaat, luxe glans-papier en enkele kleuren platen van Falck's vliegtuigen (Me110)
- Falck was van '40-'43 als jongste majoor in de Lufwaffe Kommodore van het 1e Nachtjagd Geschwader (NJG1) waarbij hij woonde op Deelen/ Schaarsbergen. Daarna had hij het kommando over alle nachtjagers als 1a van Gen. Stumpff bij Luftflotte Reich in Berlijn. Na de aanslag op Hitler in'44 liet hij zich overplaatsen naar Roemenie.
- Na korte Amerikaanse gevangenschap in '45 werd hij speelgoedverkoper, maar ging daarna al snel in Bonn als sales-agent / lobbyist voor de Amerikaanse vliegtuigindustrie aan de slag, iets wat hij tot ver na zijn pensionering bleef doen. Hij leverde een bijdrage aan verschillende documentaires over de luchtoorlog, en overleed 2009 in Oostenrijk op 96-jarige leeftijd.
Verder lezen

DRG uit Velp

zakelijk

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,
NU 10-20% KORTING OP ALLE OSPREY SOFTCOVER BOEKJES!!!!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Falck, Wolfgang - Wolfgang Falck- The Happy Falcon, an autobiography by the father of the Night Fighters Falck, Wolfgang - Wolfgang Falck- The Happy Falcon, an autobiography by the father of the Night Fighters

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DRG
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  WK COMM/ DRG
  Kamer van Koophandel nummer: 09178535

  www.fliegerhorstdeelen.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DRG kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.