Gust van Brussel - De Helm van Parsival

Schrijver:
Titel: De Helm van Parsival
Taal: Nederlands
Uitgever: De Graal
Bijzonderheden: Prijsverlaging nav 90e verjaardag van de auteur. Diverse titels: De helm van Parsival, Het laatste fresco, Verlaten landschap, Vader van huwbare dochters dochters, de Sus diverse delen, Oud-Turnhoutse jaargetijden, Als de Paradijsvogel, Eén prijs.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Meesterwerk van toen 80-jarige auteur. Slechts 5 euro samen met nieuw boek van Van Brussel bij Booklight. Aangrijpend oorlogsboek in snelle, hijgerige stijl. De jonge Oostenrijkse soldaat Johan met een kapotte schedel ijlt en hallucineert liggend op een boot op weg naar Denemarken. Daar zal hij een nieuwe zilveren schedel krijgen, zijn helm van Parsival. Gust van Brussel 90 jaar op zoek naar het innerlijk avontuur. Van de boeken vóór De Graal slechts een enkel deel beschikbaar.
Aanbieding als promotie voor het werk van Gust van Brussel (dit jaar 90) bij het verschijnen van de dichtbundel Het Onbereikbare Licht (14,95). Samen met deze bundel slechts 19,95 euro. Zo ook De Sus dl 2, dl 3 en dl 4; Het laatste fresco. Informeer naar andere titels. Allemaal, samen met Het Onbereikbare Licht (14,95) 19,95 euro. Samen met De cyclamenman (19,95)24,95 euro. Geen verzendkosten. Voor België met eventuele wachttijd van max. 2 weken. Onmiddellijke Verzending vanuit NL naar B bijdrage 2Euro.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gust van Brussel - De Helm van Parsival Gust van Brussel - De Helm van Parsival

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wonderland

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wonderland
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wonderland een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wonderland vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wonderland kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.