Rene de Kam ea. - Schitterend! Twintig Eeuwen Glas Uit Utrechts

Schrijver:
Titel: Schitterend! Twintig Eeuwen Glas Uit Utrechtse Bodem
ISBN: 9789053453872
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Matrijs
Bijzonderheden: 176 p., 2009.
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tijdens de archeologisch onderzoek in Utrecht is veel bijzondere glasvondsten gedaan. De mooiste daarvan gaan terug tot de late ijzertijd toen de glazen armbandjes werden gedragen. Ook van de Romeinen, die ware meesters waren in het maken van glazen objecten, is veel glas gevonden, zoals bontgekleurde ribkommen en sierlijke drinkbekers. In Schitterend! Twintig eeuwen glas uit Utrechtse bodem wordt voor het eerst een overzicht gegeven van het glas dat in Utrecht gevonden is. Het geeft een beeld van vaak prachtig versierde voorwerpen die, ondanks dat ze meestal in scherven zijn gevonden, na eeuwen nog maar weinig van hun glans verloren hebben.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rene de Kam ea. - Schitterend! Twintig Eeuwen Glas Uit Utrechtse Bodem

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij gedanezaken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met gedanezaken
  • Na uw bestelling ontvangen u en gedanezaken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van gedanezaken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • gedanezaken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.