Mailer, N. - Het evangelie volgens de Zoon / druk 1

Schrijver:
Titel: Het evangelie volgens de Zoon / druk 1
ISBN: 9789029530576
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheden: 1999
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Al tweeduizend jaar vormt het korte, bewogen leven van Jezus Christus de grondslag van de westerse samenleving. Met zijn naam op de lippen trekt men ten oorlog, om Hem te eren worden er grote gezinnen gesticht, de Zoon Gods aanroepend sluit de devote mens voor het laatst zijn ogen. Maar deze Jezus van Nazareth - wat voor mens was hij?Norman Mailer durft het aan een antwoord op deze vraag te geven. Hij vertelt in 'Het evangelie volgens de Zoon' het verhaal van een vrome timmerman die worstelt met duizelingwekkende vragen: spreekt God tot mij? Of hoor ik stemmen? Als de stemmen van god zijn, waarom heeft hij mij dan uitverkoren? Mailer toont ons een mens anders dan alle anderen, maar vervuld van passie en twijfel, kracht en zwakte. Een goddelijke en tegelijk menselijke protagonist, die onze condition humaine deelt.Een poëtische, tragische en verrassend spannende roman van een van Amerika's grootste schrijvers. Een hooglied voor de liefde en menselijkheid van Jezus. [...] een triomf. De wijze waarop hij in het menselijke hart van Jezus binnendringt, steekt Dostojevski naar de kroon wat diepte en inzicht betreft. Zijn herschepping van de wereld waarin Jezus rondliep, is zo echt als bloed. - Publishers weekly Mailers Jezus straalt een innemende jeugdige levendigheid uit. - New York Times Immens, fascinerend en in grote trekken briljant. - Salman Rushdie
Verder lezen

Arcturus uit Beek

zakelijk

Logo Arcturus

ARCTURUS – spirituele en esoterische boekhandel. Boeken over spiritualiteit, bewustwording, coaching, esoterie & alternatieve geneeswijzen. ||.
Als je een beetje wilt snuffelen, dan kun je sorteren op o.a. “laatst toegevoegd”. Wil je zoeken op trefwoord, doe dat dan in het zoekvak. Denk bv. aan: boeddhisme, maya of roman. ||.
Verzendkosten: verzenden gebeurt via PostNl als brievenbuspost, tarief voor 1 boek is € 3,60. Wil je meer boeken bestellen, neem dan even contact op via de mail (lily@wonderacademie.nl). Dan kijken we naar de mogelijkheden om dit zo voordelig mogelijk bij jou te bezorgen.Voor verzending naar Belgie gelden andere tarieven. ||
Arcturus Boekwinkel is onderdeel van De Wonderacademie | KvK 70112282 | BTW NL002051696B20
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mailer, N. - Het evangelie volgens de Zoon / druk 1

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:01 en 3:08 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Arcturus
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    De Wonderacademie | Arcturus
    Kamer van Koophandel nummer: 70112282
    NL002051696B20
    www.wonderacademie.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Arcturus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Arcturus vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Arcturus kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.