Kelly, Cathy - Eens in je leven

Schrijver:
Titel: Eens in je leven
ISBN: 9789044335354
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books - paperb.
Bijzonderheden: 2010, 479 pp i.g.st.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ingrid Fitzgerald heeft haar man David, de eigenaar van Kenny's warenhuis, dag en nacht terzijde gestaan. Ook heeft ze kans gezien zelf een glanzende carrière op te bouwen. Op een dag ontdekt Ingrid een geheim dat haar wereld op zijn grondvesten doet schudden.
Natalie Flynn is de huisgenote van Ingrids dochter Molly. Terwijl de liefde plotseling haar leven binnendringt, begint de moederloze Natalie vragen te stellen die ze nooit eerder durfde te uiten. Maar zullen die haar helpen om erachter te komen wie zij werkelijk is?
Charlie Fallon vindt het heerlijk om op de cosmetica-afdeling van Kenny's te werken. Tot het gerucht haar bereikt dat het voortbestaan van het warenhuis wordt bedreigd. En het lijkt wel of de baas zich daar helemaal niets van aantrekt.
Star Bluestone is een eigenzinnige, spiritueel ingestelde vrouw. Ze verkoopt haar prachtige wandkleden aan Kenny's warenhuis. De geheimen van velen zijn veilig bij haar. Want Star weet uit ervaring dat je de belangrijke dingen in het leven moet koesteren – en dat de kans op het ware geluk maar eens in je leven voorbijkomt.

Van de bestsellerauteur van Blijf bij me en Ik moet je iets vertellen

Cathy Kelly is de internationale bestsellerauteur van Blijf bij me, Ik moet je iets vertellen en Voor mijn vriendin. Haar romans worden in meer dan vijftien landen uitgegeven. Sinds 2005 is zij ambassadeur voor Unicef Ierland. Ze woont met haar partner en jonge tweelingzoons in Wicklow, Ierland.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

particulier
Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kelly, Cathy - Eens in je leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.