Ekman, K. - Heksenkringen

Schrijver:
Titel: Heksenkringen
ISBN: 9789057130090
Taal: Nederlands
Uitgever: Ooievaar, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2e druk 1996. Nieuw.
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Heksenkringen vormt het eerste deel van een tetralogie waarin Kerstin Ekman de ontwikkeling schildert van een Zweeds stadje vanaf het einde van de negentiende tot in de de jaren zeventig van onze eeuw. Het stadje begint aan een nieuw leven als het een station krijgt. De handel bloeit op en voor de inwoners onstaan nieuwe mogelijkheden. Centraal in het meestlepende Heksenkringen staat Tora, een meisje uit een arm gezin van boerenknechten, dat al op jeugdige leeftijd de kost moet verdienen, als andere kinderen nog spelen of naar school gaan. Tora heeft echter een sterk karakter en ze weet de beperkingen van haar afkomst uiteindelijk te overwinnen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ekman, K. - Heksenkringen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.