Freud, E. - Liefdesval

Schrijver:
Titel: Liefdesval
ISBN: 9789023425632
Taal: Nederlands
Uitgever: Bezige Bij, De
Bijzonderheden: 2007, 299 pp. In perfecte staat.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Lara wordt door haar vader – die ze nauwelijks kent – uitgenodigd voor een vakantie in Italië. Ze twijfelt geen moment en verruilt de uitlaatgassen van Londen voor het prachtige Toscaanse landschap. Op een avond wordt Lara te eten gevraagd door de Willoughby’s, hun dichtstbijzijnde buren. Ze wordt halsoverkop verliefd op de enige zoon van de familie, die ook in haar geïnteresseerd lijkt te zijn. Maar de Willoughby’s blijken een familie vol wantrouwen en wrok, en hoe meer Lara bij hen betrokken raakt, hoe meer ze vervuld raakt van nieuwsgierigheid, twijfel en angst.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Freud, E. - Liefdesval

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.