DeLillo, D. - Lichaamskunst

Schrijver:
Titel: Lichaamskunst
ISBN: 9789076341293
Taal: Nederlands
Uitgever: Anthos
Bijzonderheden: 1e druk 2001. Nieuw.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
DeLillo (1936), bekend om zijn grote romans waarin hij 'het Amerikaanse leven' in al zijn volheid en drukte vastlegde, verrast met deze sobere novelle. Aan het begin treffen we performance-kunstenares Lauren met haar man, de filmregisseur Rey, aan de ontbijttafel in hun zomerhuis aan de baai, waarbij elk detail van handeling en conversatie wordt vastgelegd. Vervolgens lezen we het krantenbericht over de dood van Rey, die kennelijk vanaf de ontbijttafel rechtstreeks naar het huis van zijn vroegere vrouw is gereden om daar een kogel door zijn hoofd te jagen (waarom wordt niet duidelijk). Terug van de begrafenis treft Lauren in het huis aan het water een vreemde jongeman aan in de logeerkamer. Hij lijkt een beetje achterlijk, maar blijkt nauwkeurig alle gesprekken tussen Rey en Lauren te kunnen reproduceren. Wie is hij? We komen er niet achter. De novelle blijft ergens hangen tussen een verstild elegisch-poetisch verslag van rouwverwerking en een naar irritant raadselachtige literaire aanstellerij neigend 'spookverhaal'.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.