Heertje, R. - Een vruchtbaar gesprek

Schrijver:
Titel: Een vruchtbaar gesprek
ISBN: 9789027467980
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheden: Eerste (!) druk1999, 103 pp. Met inscriptie, in nieuwstaat.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In de ik-vorm beschrijft auteur de 'gesprekken' die hij voert met zijn nog ongeboren kind. Deze gesprekken met zijn zoon Knurkie (die later een dochter blijkt te zijn), gaan o.a. over voetbal, politiek, leven en vooral ook de dood (n.a.v. de dood van auteurs broer Patrick). Blokjes vetgedrukte tekst geven herhalingen weer, schuingedrukte tekst de gedachten van de auteur. Dit maakt de lay-out levendig maar ook wat rommelig. De auteur geeft regelmatig aan dat het boek binnen de kortste keren bij de Slegte zal liggen en dat de uitgave de 'schuld' is van 'die mevrouw van de uitgeverij'. Dat is een charmante onderschatting van het boekje: tussen de overwegend halfzachte boekjes voor aanstaande vaders is het een verademing. Op het omslag een ouderwets aandoende, gele foto van auteur en een vaag kinderfiguurtje tegen een blauwe achtergrond.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heertje, R. - Een vruchtbaar gesprek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.