Lessing, Doris - De zomer voor het donker.

Schrijver:
Titel: De zomer voor het donker.
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Contact
Bijzonderheden: 5e druk 1981. 240 pp.
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
De vijfenveertigjarige Kate Brown, al twintig jaar spil en duizendpoot van het gezin, wacht een eenzame zomer, wanneer man en kinderen enige tijd in het buitenland zitten. Zij valt in als tolk op een wetenschappelijk congres, ontmoet een dertien jaar jongere man, waarmee zij door Spanje trekt maar vliegt weer naar Engeland als zij ziek wordt. Tijdens deze ziekte, als blijkt dat de geijkte geneesmiddeltjes niet meer helpen, ziet zij meer dan ooit ouderdom en verval naderen. Zij voelt zich op een zijspoor gezet. Een uiterlijk en innerlijk veranderde vrouw keert uiteindelijk terug naar het gezin. Een roman die op grandioze wijze de problematiek van de ouderwordende, zich buitenspel gezet voelende vrouw behandelt.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.