Paul, Jean - Het leven van Quintus Fixlein

Schrijver:
Titel: Het leven van Quintus Fixlein
Taal: Nederlands
Uitgever: Bezige Bij, De
Bijzonderheden: Eerste druk 1976 (!), In zeer goede staat.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
J.P. (1763-1825), in zijn tijd veel gelezen, schrijft brede epiek: afwisseling van fantasie en werkelijkheid, bevrijdende humor die eindeloze uitweidingen soms smakelijk maakt. Ook in het leven van Q.F., eerst leraar in Flachsenfingen, dan predikant in naburige negorij, overheerst voorliefde voor het idyllische en scurriele in de huiskamer der eenvoudige lieden. Zal de bewondering voor J.P. die in de Biedermeiertijd groot was, nu weer opleven? In ieder geval is het een pover verhaal vol citaten, geleerde uiteenzettingen, taalkunststukjes en paradoxen. De vertaalster hielp goed met voorwoord, lijst van noten, van levensloop en werken, verantwoording der vertaling. Van lezer durf en volharding vereist.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.