Allende, I. - Het oneindige plan

Schrijver:
Titel: Het oneindige plan
ISBN: 9789028417656
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldbibliotheek,
Bijzonderheden: 13e druk 1997. Ongelezen, in perfecte staat.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:

De vierde roman van Isabel Allende speelt zich niet af in Zuid- maar in Noord-Amerika. Opnieuw toont zij zich een begaafd vertelster en weet zij in duizelingwekkende vaart verschillende levensverhalen dooreen te vlechten. Centraal staat het verhaal van Gregory Reeves, een emigrantenzoon die met een vrachtwagen door het westen trekt. 'Het oneindige plan' staat erop geschilderd, de zelfbedachte, wereldvreemde heilsleer die zijn vader predikt. Na diens dood belandt Gregory in Los Angeles waar hij bevriend raakt met de familie Morales. Moeizaam vinden Gregory, zijn zus Judy en zijn vriendin Carmen Morales hun weg in deze tijd van hippies en anti-Vietnamdemonstraties. Gregory dreigt ten slotte ten onder te gaan in de chaos die zijn leven wordt na zijn terugkeer uit Vietnam. Op vaak ironische wijze beschrijft Allende de maatschappelijke tegenstellingen en stromingen waar de hoofdpersonages in terecht komen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Allende, I. - Het oneindige plan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.