Olof, Theo - Het symfonie orkest, de ontwikkeling van het orkes

Schrijver:
Titel: Het symfonie orkest, de ontwikkeling van het orkest
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheden: Hardcover. Eeste druk 1986. 159 pp. Papieren omslag heeft paar kleine scheurtjes, boek is in topconditie!
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek behelst een persoonlijke kijk op de geschiedenis en de organisatie van het symfonie-orkest. De auteur Theo Olof, violist van grote klasse, decadenlang concertmeester bij toporkesten, kreeg buiten het podium bekendheid door zijn boekje 'Daar sta je dan...'. Van de weeromstuit begint Olof in dit boek elk hoofdstuk met 'Daar zit je dan...' wat even leuk is maar gauw melig aandoet. Die ietwat lollige waas ligt over dit hele boek, Olof is eerder een leuk causeur dan een geinspireerd schrijver. Zijn relaas mist ook de nodige uitgewogenheid, maar is eerder een memoires-achtig boek van een artist, die uiteraard veel en velen heeft meegemaakt. Bepaald geen 'standaardwerk' zoals de uitgever wil doen geloven. Een hoofdstuk over 'muziekkritiek' past natuurlijk niet in zon'n boek: kritiek, op politiek, kunst, muziek! Al met al een leuk, wat babbelig boek met veel persoonlijk gekleurde informatie. Met register, maar zonder fotobijschriften.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.