sv. e. veldhuijzen - geschiedenis en verklaring van de straatna

Schrijver:
Titel: geschiedenis en verklaring van de straatnamen in 's gravenhage
ISBN: 902330456
Taal: Nederlands
Uitgever: krusemans
Bijzonderheden: gebonden, 390 pagina's
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
de straat waarin wij wonen

Een zeer waardevol actueel kijk- en leesboek dat voor iedere Hagenaar tenminste een interessante bijdrage bevat: zijn eigen straatnaam. Van diverse personen, vnl. van het Gemeentearchief, zijn er bijdragen die dit werk maken tot een uiterst verantwoord naslagwerk dat in elk Haags huisgezin thuishoort. Het begint met een hoofdstuk van C.J. Slechte over straatnaamgeving vroeger en nu, over benoeming door de burgerij (volksmond), vernoeming naar beroemde personen tijdens of na hun leven, over een in Den Haag nogal eens voorkomend naam-snobisme en 'standing'. De indeling is een alfabetische lijst van de thans in Den Haag bestaande straten, met de aanduiding in welke buurt de straat ligt en in welk jaar door de gemeente de huidige naam werd vastgesteld. De illustraties zijn zeer gevarieerd en talrijk en met zorg gekozen en verhogen blader- en leesgenot van dit boek.

(NBD|Biblion recensie, J.P.A. van Ballegoijen de Jong)
Verder lezen

cartouche

cartouche uit Capelle aan den IJssel

ALLEEN VERKOOP EN VERZENDING BINNEN NEDERLAND Alle bestellingen worden verstuurd met track en trace code. Na verzending wordt deze code per email naar u toegestuurd. U kunt met deze code op www.tracktrace.nl zien wanneer uw bestelling wordt afgeleverd.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

sv. e. veldhuijzen - geschiedenis en verklaring van de straatnamen in 's  gravenhage sv. e. veldhuijzen - geschiedenis en verklaring van de straatnamen in 's  gravenhage

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij cartouche

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met cartouche
  • Na uw bestelling ontvangen u en cartouche een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van cartouche vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • cartouche kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.