Reeves, R. - Was het maar weer maandag. Breng het plezier terug

Schrijver:
Titel: Was het maar weer maandag. Breng het plezier terug in je werk. Je kunt alleen goed zijn in dingen waarvan je houdt
ISBN: 9789043005258
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Education Benelux B.V. 2001 9789043005258
Bijzonderheden: paperback 201pp. goede staat telefonnnummmer op schutblad,
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Mensen zijn tegenwoordig toleranter geworden ten opzichte van normen over echtscheiding, seksuele levensstijl etc. Deze vrijheid moet er ook ten aanzien van onze opvattingen over werken, aldus de schrijver. Dit idee en de consequenties daarvan worden door hem uitgewerkt aan de hand van een flink aantal stellingen, die thematisch gegroepeerd zijn. De stellingen sluiten aan bij de theorie over 'Flow' van Mihaly Zsikszentmihalyi (niet werken om te leven, maar plezierig werken om te genieten van het leven, inclusief werken). In het voorwoord wordt gesteld dat, als de auteur gelijk heeft, zowel rechts als links hun opvattingen moeten herzien, over de economie, de scheiding werktijd en vrije tijd, werkplek en persoonlijke levenssfeer etc. Praktisch wil dit zeggen dat zijn ideeen hoogstens gerealiseerd kunnen worden door mensen in een vrij beroep of leidinggevende positie, die hun eigen tijdsbesteding kunnen regelen. Elke uitwerking van een stelling kan los gelezen worden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Reeves, R. - Was het maar weer maandag. Breng het plezier terug in je werk. Je kunt alleen goed zijn in dingen waarvan je houdt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.