Hinchliffe, Peter - Schnaufer, Ace of Diamonds : biografie vd m

Schrijver:
Titel: Schnaufer, Ace of Diamonds : biografie vd meest beruchte nachtjagd-ace Luftwaffe uit WO2
Taal: Engels
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw, 1e druk, hardcover met DC, A4 format, vele ill. zw.w, 307 pgs, verz.kn. €5,95/ NL
Prijs: € 37,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Engelse biografie over de meest beroemde/beruchte Duitse Nachtjagd piloot van WO2. Heinz Schnaufer schoot met zijn bemanning in 164 vluchten niet minder dan 121 geallieerde vliegtuigen (wv. 114 4-mot.bommenwerpers) neer, en kreeg daarvoor als een vd weinigen de hoogste mil. onderscheiding: het Ritterkreuz met eikenloof, zwaarden en brillianten. Schnaufer overleefde de oorlog maar kwam in de jaren '50 om bij dubieus auto-ongeluk in Frankrijk wat aanleiding gaf tot geruchten dat het Franse verzet hem alsnog had geliquideerd.
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hinchliffe, Peter - Schnaufer, Ace of Diamonds : biografie vd meest beruchte nachtjagd-ace Luftwaffe uit WO2

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.