Peirce , Penney . [ isbn 9789069638836 ] 2218 - Verhoog je Tril

Schrijver:
Titel: Verhoog je Trillingsfrequentie . ( Ontwikkel je persoonlijke kracht en intuïtie . ) Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie die onthult wie je bent. De energiewereld van onze geest, onze gedachten en emoties worden vaak over het hoofd -
ISBN: 9789069638836
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht .
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 2218 - 1e dr 2010 - 344 p - 1450 gr - 3,4 cm dik
Prijs: € 65,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- gezien, terwijl werkelijk alles in het leven doordrongen is van vibrerende energie. In dit opmerkelijke boek laat Penney Peirce niet alleen zien hoe je je persoonlijke trillingsfrequentie kunt vaststellen, maar ook hoe je die kunt verhogen. Door het vinden van je 'kernfrequentie' – de hoogst haalbare, meest natuurlijke persoonlijke vibratie – ben je in staat een helder bewustzijn te bewaren, weerstanden te verminderen en nieuwe talenten te ontplooien. Een verhoogde trillingsfrequentie brengt je in een nieuwe realiteit: je verbetert je relaties, vindt creatieve oplossingen voor bestaande problemen en bereikt een geheel vervuld leven.


Deze uitgave voor een breed publiek bevat een negen-stappen-plan voor het verhogen van iemands persoonlijke trillingsfrequentie. Dit is noodzakelijk omdat de trillingsfrequentie van de aarde de afgelopen tijd gestegen is. De mensen die zich hieraan niet hebben aangepast, kampen nu met veel geestelijke en lichamelijke aandoeningen, van nervositeit tot en psychische verwarring. Met dit boek wil de Amerikaanse auteur, die zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling van intuitieve vermogens en hooggevoeligheid, de lezer leiden naar een meer intuitieve wijze van toekomstig leven. Na het schetsen van de context van 'leven te midden van trillingsfrequenties', volgt het ontdekken van je eigen frequentie (je innerlijke waarnemer), het jezelf bevrijden van negatieve vibraties, het leven bewust invoelen, resonanties in relaties ervaren, en tenslotte betere levensoplossingen vinden (onder meer door holografische visualisatie). Aan elk hoofdstuk zijn praktische oefeningen en een soort gechannelde overdenking van de auteur toegevoegd. Op het eind een verklarende woordenlijst.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peirce , Penney . [ isbn 9789069638836 ] 2218 - Verhoog je Trillingsfrequentie . ( Ontwikkel je persoonlijke kracht en intuïtie . ) Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie die onthult wie je bent. De energiewereld van onze geest, onze gedachten en emoties worden vaak over het hoofd - Peirce , Penney . [ isbn 9789069638836 ] 2218 - Verhoog je Trillingsfrequentie . ( Ontwikkel je persoonlijke kracht en intuïtie . ) Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie die onthult wie je bent. De energiewereld van onze geest, onze gedachten en emoties worden vaak over het hoofd -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.