Vries, Leonard de - Groot prentenboek uit grootmoeders tijd

Schrijver:
Titel: Groot prentenboek uit grootmoeders tijd
ISBN: 9022953823
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna
Bijzonderheden: 1984, 1e dr., 160 pp., gebonden hardcover. Als nieuw
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als nieuw met minimale gebruikssporen.

Deze bundel oude prenten en versjes voor kinderen is samengesteld uit zes eerdere bloemlezingen van Leonard de Vries. Er staan voornamelijk Nederlandse en oorspronkelijk Engelse (en een paar Duitse) prenten en rijmpjes in. Deze bundel bevat de oudste prentjes (vanaf 1801), kleine rechthoekige, die met de hand ingekleurd zijn. In het midden van de vorige eeuw werd het formaat groter; houtdruk en kleurensteendruk doen hun intrede. Ook dat is te zien in dit boek. Veel grote prenten zijn overgenomen uit kindertijdschriften. Het boek is niet chronologisch samengesteld. Het overgrote deel van de rijmpjes en verhaaltjes is moralistisch, de minderheid is enkel ontspannend. De prenten zijn mooi afgedrukt en doen authentiek aan, mede door de oud - gele kleur van het papier. Het boek is voorzien van een gedetailleerde inhoudsopgave, waarbij de bronnen van de prenten en teksten vermeld zijn.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg. Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vries, Leonard de - Groot prentenboek uit grootmoeders tijd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.