Zinojev Alexandr - De Werkelijkhied van het Communisme

Schrijver:
Titel: De Werkelijkhied van het Communisme
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback in goede staat
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In het Westen bestaat blijkbaar grote belangstelling voor boeken van Oost-Europese dissidenten. Daarin bestaan drie genres: herinneringen, romans en wetenschappelijke pogingen het communistisch systeem te verklaren. Alexander Zinovjev schreef al een aantal meer literair getinte boeken. In dit werk probeert hij een min of meer geldende beschrijving van een communistische maatschappij te geven en zijn eigen denkmethode uit te werken. Het boek is nadrukkelijk niet bedoeld als een aanklacht, maar probeert door het ordenen van feiten inzicht te verschaffen. Dat inzicht op te doen zal van de lezer enige inspanning vergen. Niet alleen is het boek dik, de vele uitweidingen en zijsporen maakten het moeilijk de rode draad vast te houden. Om teleurstellingen bij lezers te voorkomen, is goede rubricering nodig. De ophemelende flaptekst belooft meer dan het boek waarmaakt.

Verder lezen

Ab antiquarimaat

particulier

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.