Ferreras, P. - De duik

Schrijver:
Titel: De duik
ISBN: 9789024552719
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh-Sijthoff 2005 9789024552719
Bijzonderheden: paperback 270pp. in goede staat, met foto's in kleur
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Op het eerste gezicht is dit boek een lofzang op Pipin Ferreras (auteur) en zijn vrouw Audrey, mede door de vele kleurenfoto's die op (zelf)verheerlijking lijken. Beiden beoefenden de sport freediving waarbij de duikers zonder zuurstofflessen afdalen. Audrey verdronk tijdens een poging het record freediving van Pipin te verbeteren. Even bekruipt je het gevoel -destijds ook uitgesproken in de 'vakmedia'- dat Pipin zich zou willen schoonwassen van de dood van de wereldrecordhoudster freediving. Bij lezing onstaat toch een veel genuanceerder beeld van wat de Cubaan en de Francaise ertoe dreef om zich met deze extreme en zeer riskante -alleen al in dit boek worden 3 of 4 dodelijke ongelukken beschreven- sport bezig te houden. Op een ademtocht met een gewicht naar de peilloze diepten (170+ m) en dan met een hefballon weer zo snel mogelijk omhoog: machismo, competitiedrang, Castro's nationalisme, maar ook het gevoel van vrijheid en stilte, vooral tijdens de ondiepe oefenduiken. Een jaar na het ongeluk, na maandenlang lamgeslagen te zijn geweest, vestigde Pipin als laatste eerbetoon aan zijn geliefde -en eigenlijk is dit boek bedoeld als een eerbetoon- een nieuw diepterecord.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ferreras, P. - De duik

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  NL139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.