Pierik, R. - Rode Bordeaux

Schrijver:
Titel: Rode Bordeaux
ISBN: 9789061004684
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeversmaatschappij Ad Donker B.V. 1988 9789061004684
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus nu stevige praktische hardcover 224pp. inuitstekende staat, geïllustreerd
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een uitermate deskundige verhandeling over de vele technische facetten van zowel de wijnbouw als het wijn maken in het Bordeauxgebied. Deze technische informatie, zoals snoei en vorm, ziekten en plagen in de wijnbouw, de oogst, het gistingsproces, productie etc. kan eveneens betrekking hebben op de algemene kennis over wijn en wijnbouw. De verhandeling over het Bordeauxgebied wordt hier vanuit een andere dan de gebruikelijke invalshoek benaderd. Ondanks de grote bekendheid van dit wijngebied en de vele boeken die erover geschreven zijn, kan door deze benadering dit boek een standaardwerk genoemd worden. Ontdaan van alle franje die de wijnterminologie zo kenmerkt, is dit boek een verademing door de directe en constructieve benadering. Zeer nauwgezet worden alle kenmerken, die zo markant zijn voor dit wijngebied, op een zeer deskundige wijze uiteengezet en verklaard. Een inspirerend boek met een schat aan gegevens en boordevol nuttige informatie, dat een belangrijke bijdrage kan leveren aan de vakman, die zijn kennis over deze wijnen en algemene wijnkennis kan verheffen tot deskundigheid.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pierik, R. - Rode Bordeaux

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.