Schouten, Rob - Vuil goed. Een keuze uit al zijn gedichten.

Schrijver:
Titel: Vuil goed. Een keuze uit al zijn gedichten.
ISBN: 9789029573757
Taal: Nederlands
Uitgever: De Arbeiderspers, Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback, 2011, 221 blz.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een keuze van Rob Schouten (1954) uit 35 jaar poëzie van zijn hand, verspreid over tien bundels. De titel verklaart hij min of meer in het voorwoord: 'Misschien probeer ik in mijn gedichten wel een soort weerstand op te bouwen tegen overmatige reinheid.' Hoe toepasselijk is dan het gedicht 'Documentaire' uit de bundel 'Bij bewustzijn' uit 1996 met als eerste regels: 'Mijn hoofd doet me sterk denken / aan buitenwijken met het vuil / dat nog moet worden opgehaald'. Vaste vormen (sonnetten) veranderen door de jaren heen in een vrijer vers, hoewel het ritme een vast basis blijft. Hij levert commentaar op de wereld en het alledaagse leven, soms vanaf de zijlijn en dan weer van middenuit. Prachtige regels zijn er genoeg te vinden: 'Ik breek een ongeopend dagje aan', of 'Ik heb geen zin te overlijden - maar wie geen zin heeft moet zin maken'. Een heerlijke bundel, door z'n diversiteit en de te volgen tijdslijn waarlangs Rob Schouten de afgelopen jaren heeft gedicht.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schouten, Rob - Vuil goed. Een keuze uit al zijn gedichten.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.